Canavar Arabalar

Canavar Arabalar

Canavar Arabalar 10.0/10 (3)

Bu oyunun adından da nasıl olduğunu mutlaka tahmin ediyorsunuzdur. Ama biz gene de sizlere oyundan biraz bahsedeceğiz. Öncelikle oyunda yön tuşlarıyla arabayı kullanacağınızı söyleyebiliriz. Bunun dışında bir de Q tuşuyla zıplama imkanınız bulunuyor. Arabayla zıplamak her ne kadar saçma gibi gözüksede aslında bu oyunda büyük önem taşıyor. Örnek vermek gerekirse araç büyük olduğundan dolayı çukura girdiğinizde saplanıp kalabiliyor. Siz bu gibi durumlarda da zıplayıp aracı düzeltmeye çalışacaksınız. Aracı düzelttiğinizde tekrar hızlanarak gitme şansınız olur. Bunun dışında durmanız yavaşlamanız gerektiği zaman da her oyunda olduğu gibi bu oyunda da space tuşundan yararlanacaksınız. Harita üzerinde çok fazla sayıda etap bulunuyor. Bu etaplara başlayarak en kısa sürede bölümü tamamlamaya çalışmalısınız. Bölümü ne kadar kısa sürede tamamlarsanız o kadar yüksek puanın sahibi olursunuz. Bu etaplardan kazandığınız paralar hiçbir zaman boşa gitmiyor. Kazandığınız paralar sayesinde etap sonlarında aracınıza çeşitli geliştirmeler satın alabileceksiniz. Bu geliştirmeler canavar olan aracınızı daha da muhteşem bir hale getirecektir. Bölümler içinde ki başarınıza göre çeşitli kupaların da sahibi oluyorsunuz. Oyunda çok daha fazla detay bulunuyor. Sizin fazla vaktinizi almak istemediğimizden dolayı tüm bu detaylara zaman ayıramıyoruz. Sözü daha fazla uzatmayıp bu oyunda şimdiden bol eğlence dileriz. Umarız oyunu bizim gibi sizler de severek oynayanlardan olursunuz.