Chicago Gangsterleri

Chicago Gangsterleri

Chicago Gangsterleri 6.6/10 (29)

Chicago Gangsterleri oyununu tanıtmaya başlamadan önce kısaca nasıl başlayacağınızdan biraz söz edelim. Oyun yüklenmesi bittikten sonra ekrana play butonu geliyor, birkaç kez gelecek olan bu play butonuna tıklayınız. Ardından kadın veya erkek karakterden bir tanesini seçip bölüm ekranına geliniz. Bölüm ekranında da kilidi açık bölümlerden bir tanesine tıklayıp oyuna başlayacaksınız. Oyuna başladıktan sonra da Chicago şehrinde gangster olarak size verilen görevleri yerine getireceksiniz. Size büyük mafyalar tarafından görevler veriliyor bu görevler de yoğun olarak araba patlatma görevi oluyor. Arabayla giderken arkasından düşman aracına yaklaşacak ve ateş edeceksiniz, ateşler ile düşman arabanızı yok etmeyi başarırsanız oyunda başarılı olur sonraki bölüme geçersiniz. Bölümleri geçip, üst bölümlerin kilidini açtıkça oyun daha da zor bir hal alacak, verilen görevler yerine çok daha zor görevlere bırakacaktır. Merminiz sık sık bitebilir, bu durumda yolda bulunan mermiler olabildiğince fazla toplamaya çalışınız. Aracın belli bir sağlık durumu bulunuyor, fazla kaza yaparsanız araç kullanılamaz hale gelir. Araç kullanılmaz hale gelmeden kalp işaretlerini almayı başarırsanız aracın canı yenilenir ve tekrar gücünüzü gösterebilirsiniz. Kimi zamanda savunma ikonları alacaksınız, bu ikonların görevi aracınızı hasar almasına engel olup korumaktır. Oynayınca tüm bunlara adapte olacaksınız. Oyunu oynarken yön tuşlarıyla arabanızı yönetebiliyorsunuz, space tuşu sayesinde de düşmanlara ateş edebiliyorsunuz. Mermi bitmişse space tuşuna ne kadar bassanız da etkisi olmayacaktır.