Çöl Komandosu

Çöl Komandosu

Çöl Komandosu 6.7/10 (6) Çölde kalenizi düşman askerlere karşı savunan bir askersiniz. Kalede olmanın avantajını kullanarak çölden size doğru saldırı yapan tüm askerleri yok edin, yeni ve daha etkili silahlar satın alın. Nasıl Oynanır: Oyun yüklendikten sonra 'PLAY' butonuna basınız. Bir müddet bekledikten sonra ilk defa oynayacaksanız 'NEW GAME', kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanır 'LOAD GAME' diyoruz. İlk defa oynayanlar bir sonraki adımdan adınız yazıp bir kaç defa 'OK' butonuna basarak oyuna başlamalı. Görevinizi size yazan ekranı atlamak için 'COMPLATE' diyip hemen oyuna geçebilirsiniz. Bir sonraki ekrandan isterseniz silah ve bomba alabilirsiniz. Tekrar iki defa 'PLAY' butonuna basıp ardından 'Click anywhere to play ...' butonuna basıp oyuna geçiyoruz. Kontrol Tuşları: Sol 'mouse' (fare) tuşu ile ateş edebilir, 'R' ile şarjörü yenileyebilir, mouseyi surun altına doğru çekerek eğilebilir, aşağı eğildikten sonra satın aldığınız silahın üstüne tıklayarak silah değişebilirsiniz. Oyunu durdurup-oynatabilmek için 'P' tuşunu kullanınız. Not: Oyunun yüklenmesi biraz uzun sürebilir. Sabırlı olmanızı tavsiye ederiz.