Hayvan Arabası

Hayvan Arabası

Hayvan Arabası 0.0/10 (3)

Başta oyuna nasıl başlayacağınızı anlatalım, sonra da oyunu tanıtalım. İlk olarak yüklenme bitince start diyiniz. Bu işlemin ardından da yapmanız gereken bölüm seçimini tamamlayıp oyunu oynamaya başlamaktır. Oyunda aslında hayvanlar için çok faydalı bir şey yapıyorsunuz. Amaç doğası deniz olan karada bulunan hayvanları teker teker toplamaktır. Bu topladığınız hayvanları da asıl doğası olan denize geri götürmelisiniz. Bu işlemleri yaparken yönettiğiniz kamyon sizin en büyük destekçiniz oluyor. İlk olarak kamyonla hayvanı alacağınız noktaya gidiniz. Sonra aracınızın özelliğini aktif ederek hayvanı kola doğru çekiniz. Kolda takılı kalan hayvanı o şekil taşıyıp denizin olduğu hedef noktasına bırakınız. Bu işlemi bitirdiğinizde bölüm de bitmiş olacaktır. Bunun dışında bir de zaman olayı bulunuyor. Zaman kavramı çoğu oyunda bizlerin karşısına çıktığından dolayı bu oyunda pek yabancılık çekeceğinizi düşünmüyoruz. Verilen süre içerisinde hedeflere ulaşmayı başarıp teslimatı gerçekleştiriniz. Teslimat sırasında hayvanın suya atışını siz yapacaksınız. Atışı yaparken ne kadar hızlı yaparsanız o kadar iyi olur, hayvanı karaya yakın atarsanız dalgalar tekrar karaya çıkmasına sebep olabilir. Yolda bazen hasar almış zeminler göreceksiniz, bu yolların yerine alternatif yollar tercih ediniz. Oradan geçtiğinizde, kaza yaptığınız araç hasar alıyor. Hasar seviyesi de belli bir oranın üzerine çıktığında araç işlemez hale geliyor, siz de bölümü baştan oynamak zorunda kalıyorsunuz.