Heyecanlı Motorcu

Heyecanlı Motorcu

Heyecanlı Motorcu 10.0/10 (3)

Heyecanlı motorcu isimli bu yeni oyuna başlarken bir karakter seçimi yapacaksınız. Bu seçiminiz büyük önem taşıyor. Başladıktan sonra sürekli bu karakter ile oyunda yer alacaksınız. Oyunun ilk başında aslında nasıl oynayacağınız, ne tür gösteriler yapacağınız oyun tarafından size öğretiliyor. Siz bu eğitim sürecini başarıyla geçtikten sonra oyunda rakiplerle profesyonel bir şekil de yer almaya başlıyorsunuz. Bölüm bölüm ilerleyen oyunda her başladığınız bölüm için size belli görevler veriliyor. Bu görev bazen havada takla atma, bazen de yarışı galip olarak tamamlama olacaktır. Başlarda verilen görevlerin hiç zorlamayan tarzda olduğunu çok rahat ifade edebiliriz. Bu baştaki görevlerin bir tanesi bölümü 4. Olarak tamamlamanız oluyor. Olayın ne kadar basit başladığını buradan anlayabilirsiniz. Yolda giderken çok sayıda para toplayacaksınız. Bu paralar sayesinde de sahip olduğunuz motora çeşitli geliştirmeler satın alma imkanına sahipsiniz. Motora almış olduğunuz geliştirmeler hem hızınızı arttıracak, hem de sizi rakiplerden biraz daha ön plana çıkartacaktır. Yolda giderken motordan düşmeniz halinde bölümü tekrar en baştan oynamak zorundasınız. Motoru sürerken bunu göz önüne alıp düşmemeye çok dikkat ediniz. Yoğun olarak yön tuşlarını kullanmanız gerekecektir. Bunun dışında zaman zaman da X ve C tuşları yardımınıza yetişiyor. Rakipleriniz sizi geçtiği zaman bir an da nitro kullanıp onları yakalama imkanına da sahip olacaksınız.