Kamyon Sürücüsü

Kamyon Sürücüsü

Kamyon Sürücüsü 6.0/10 (5)

Bugün kamyon oyunları sever takipçilerimizle yeni bir oyun paylaşıyoruz. Bu oyun içerisinde yönetmiş olduğunuz kamyon ile bir çok macera sizleri bekliyor. Her bir macerada farklı farklı heyecanlar yaşayacaksınız. İlk başta bu güzel oyuna nasıl başlayacağınızdan ve nasıl oynayacağınızdan söz edelim. Ardından da oyundan birkaç cümle ile bahsederiz. Oyuna başlayabilmek için yükleme işlemlerinin sonrasında sağ altta bulunan play butonuna hızlıca tıklayınız. Sonrasında da bölümler ekrana geliyor, başta yalnızca birince bölüm aktif olacağından Drive seçeneğine basınız. Drive dedikten sonra Continue diyerek oyuna başlıyorsunuz. Oyunun ilk başında hangi tuşları kullanmanız gerektiği konusunda bilgi yer alıyor ama biz gene de tuşlardan bahsedelim. Çoğu kamyon, araba vs. olan oyunu tahmin edeceğiniz gibi yön tuşlarıyla oynanmaktadır, bu sebeple bu oyunda yön tuşlarıyla oynanıyor. Kamyonu yön tuşları sayesinde kolaylıkla yönetebilirsiniz. Yön tuşlarının dışında bir tuşa daha ihtiyaç duyacaksınız, bu tuş da Space tuşu olacaktır. Space tuşunun görevini bazı kişiler tahmin edebilir ama bilmeyenler için söyleyecek olursak fren yapmaya yarıyor. Bölümleri tamamlamak için kamyonla hedef noktasına ulaşmış olmanız gerekiyor. Oyun ekranının alt kısmına göz atarsanız hızınız, aracınızın hasar durumu, geçen zaman gibi çeşitli detaylar bulunuyor. Bu detayları sürekli göz önünde tutmak zorundasınız. Hasar seviyesi maksimuma gelirse aracınız patlayacaktır. Araç patlayınca bitiş noktasında olsanız bile en baştan başlarsınız.