Komik Toplar

Komik Toplar

Komik Toplar 8.4/10 (19)

Beceri ve yetenek oyunlarına karşı ilgi duyanlar için özel olarak oyunlar seçmeye devam ediyoruz. Bugün seçmiş olduğunuz komik toplar isminde ki oyunun içerisinde komik topları vazolarına atmaya çalışacaksınız. Oyuna başladıktan sonra öncelikle plan kurmanız gerekiyor. Vazonun konumuna göre nasıl topu düşüreceğinizi hesaplayacaksınız. Ardından kılıcınız ile kullanabileceğiniz malzeme topları keseceksiniz. Bu topların yardımı ile renkli topu vazoya düşüreceksiniz. Her bölümde renkli top sayısı farklılık gösterebilir. Bir bölümde 1 tane renkli topu vazoya atmaya çalışırken, başka bir bölüm içerisinde 3 tane renkli topu vazoya atmaya çalışabilirsiniz. Bu bölümden bölüme değişecektir. Oyun içerisinde oldukça fazla derecede bölüm yer alıyor. İlk bölümleri tamamlayıp oyunda biraz ilerledikten sonra oyun oldukça zor bir hal almaya başlıyor. İlk bölümü eğer başarılı şekilde tamamlarsanız sonraki bölümlerde oyunu tam anlamıyla öğrenmiş olursunuz. Bu sizin açınızdan büyük bir avantaj olacaktır. Zincirleri keserek topları vazolara düşüreceğiniz görev sizi bekler. Hemen bu görevi yerine getirip, kimin kral olduğunu herkese gösterin.