Kralı Koru

Kralı Koru

Kralı Koru 4.6/10 (13)

Kralın düşmanları ile başı derttedir. Düşmanlara karşı nasıl kendini savunacağını şaşırmıştır. Bu sebeple sürekli kendisini koruyarak yaşamını sürdürmesi gerekiyor. Bu oyun içerisinde kral bir çıkmazın içerisine düşmüştür. Çünkü bulunduğu konumda kurtuluş için bir çaresi kalmamıştır. Sizin görevinizin önüne çeşitli engeller koyarak düşmanlardan gelen bombanın krala zarar vermesini engellemektir. Oyun bölümler halinde ilerliyor. Bölümleri geçtikçe daha detaylı düşünmek zorunda kalıyorsunuz. Oyunu oynarken eğer tüm bölümleri tamamlarsanız oyunu bitirmiş olursunuz. Bombalar atılırken eğer siz kralı koruyamamış iseniz, kral düşecektir. Kral düştükten sonra da aynı bölümü baştan oynamak zorunda kalıyorsunuz. Tekrar tekrar bölümleri oynamamak için bizim sizlere tavsiyemiz dikkatli başlangıçlar yapmanızdır. Oyunda ufacık bir karenin bile büyük değerleri bulunuyor, ilerde ki bölümler de hareketli paneller bulunmaktadır. Bu panellere geldiğiniz zaman oyunun eğlencesi kat kat artacaktır. Biz daha fazla sözü uzatmayıp sizi oyunla baş başa bırakıyoruz. Umarız oyunu beğenerek oynarsınız. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz.