New York Taksi Park Etme

New York Taksi Park Etme

New York Taksi Park Etme 7.0/10 (10)

Yazımıza oyuna nasıl başlayacağınızdan söz ederek başlayalım. İlk başta kısa bir süre yüklemenin tamamlanmasını bekliyorsunuz. Bunun ardından da Play butonuna basıp, bölüm seçerek oyunu başlamış oluyorsunuz. Oyun içerisinde de taksinizi kullanabilmeniz için size en büyük faydayı yön tuşları sağlayacaktır. Yön tuşları vasıtasıyla aracınızı yönetip, acil durmanız gereken noktalarda da space ile frenleyiniz. Space tuşu el frenini çekmektedir. Hedefiniz yönetmiş olduğunuz sarı renkli ticari taksiyi park noktasına en doğru şekil de park etmektir. Park işlemini gerçekleştirirken en dikkat etmeniz gereken husus taksinin yönüdür. Ok ile taksinin nasıl olması gerektiği gösteriliyor, siz o yöne doğru park edeceksiniz. Ters park işlemleri geçersiz kabul edilmektedir. Bu hatayı yapmamaya da çok dikkat ediniz. Dikkat etmeniz gereken diğer noktalar da zaman konusu ve aracın hasar seviyesidir. Araca hiç hasar vermemeniz gerekiyor. Aracı vurduğunuzda çok hızlı hasar alıyor, bu da aracınızın hızlıca hareket edemez hale gelmesini sağlıyor. Yol üzerinde çok sayıda engel olarak koyulmuş trafik ürünleri bulunuyor, bunlara da çarpmadan yanından geçmeye çalışınız. Son olarak dikkat etmeniz gereken husus zaman sınırlaması oluyor, zaman dolana kadar aracı park etmeniz noktaya bırakmış olmalısınız. Park noktasının önünde bile olsanız zaman dolmuş ve araç park noktasına girmemiş ise başarısız olmuşsunuz demektir. Oyun içerisinde şimdiden bol eğlence dileriz.