Ninja Gücü

Ninja Gücü

Ninja Gücü 8.2/10 (17)

Beceri severler ile paylaştığımız Ninja gücü isimli oyun içerisinde başlıca amacınız kılıç ile rakipleri ortadan kaldırmaktır. Şimdi sizlere bu işlemlerin nasıl olacağını detaylı bir şekilde anlatacağız. Siz bir tane ninja karakterini yönetiyorsunuz. Bu ninja karakteriniz ile amacınız farklı katlarda bulunan diğer ninjaları ortadan kaldırmaktır. Bunu yapabilmek için doğru hedefi, doğru zamanda belirliyor olmanız büyük önem taşıyor. Oyun bölümler halinde oluşuyor. Her bir bölümde farklı sayıda düşmana karşı direniyorsunuz. Siz bölümleri geçtikçe daha zor bölümler sizi karşılıyor. Oyunda sahip olduğunuz kılıç ile kesmeniz gereken nokta belirtilmiştir. Sizin göreviniz onun üzerinden geçerek oranın kesilmesini sağlamaktır. Eğer doğru şekilde o noktayı kesmeyi başarırsanız sonraki bölüme geçmeye hak kazanıyorsunuz. Eğer yanlış keserek düşmanları sizi fark etmesini sağlarsanız aynı bölümü tekrar oynamak zorunda kalırsınız. Oyun biraz zor gelebilir ama amaç olarak belirlerseniz kısa süre içerisinde başarıya ulaşabilirsiniz. Son bölümlere geldiğiniz zaman tek başınıza 7 8 kişi ile başa çıkmak zorunda kalacaksınız.