Oyuncak Tır

Oyuncak Tır

Oyuncak Tır 3.3/10 (3)

Daha önce çok sayıda park etme oyunu paylaştık. Bu tarz da bir oyun hiç paylaşmadık diye düşünmekteyiz. Bu sebepten dolayı da ilk olarak sizlere oyunun hikayesinden bahsedeceğiz, nasıl bir şeyle karşılaşacağınızdan söz edeceğiz. Oyun aslında normal bir sokakta, caddede vs. geçmiyor. Çünkü sizin yönettiğiniz tır bir evin içinde olacaktır. Oyunun hikayesine göre bir aile yeni evine taşınmıştır. Bu eve eşyalar yerleştirildikten sonra evin küçük çocuğu çok sevdiği tırını yere koyarak oyun oynamayı düşünmüştür. Hedefi tırıyla belirlediği park noktalarına giderek park işlemi gerçekleştirmektir. Bu park noktalarına doğru giderken etrafında yer alan masa, sandalye vs. ev eşyalarına çok dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü onlara vurursa tırı zarar görecektir. Oyuna başlayınca göreviniz bu çocuğu yönetmektir. Çocuğu yöneterek tüm bölümleri tamamlamaya çalışınız. Tıra olabildiğince az hasar ile park noktasına bırakırsanız başarıyla üst bölüme geçersiniz. Tırı fark ederken front yazılı kısmın tırın ön tarafına gelmesine çok dikkat ediniz. Yoksa bir de tırı çevirmekle uğraşırsınız.