Scirocco Park Etme

Scirocco Park Etme

Scirocco Park Etme 10.0/10 (8)

Vw markasının üretmiş olduğu Scirocco model aracı daha önce yollarda mutlaka görmüşsünüzdür. Spor olmasıyla bir çok kişi tarafından ilgi görmeyi başaran çift kapılı araba bu oyunda da sizlerin yönetimine sunuluyor. İlk biz sizlere oyuna nasıl başlayacağınızı anlatacağız, sonrasında da oyunun nasıl ilerlediğinden biraz söz ederek yazımızı sonlandıracağız. Oyun yüklenince ekrana new game yazılı bir buton geliyor. Buna tıklayıp hemen bölüm seçimi yaparak oyunu oynamaya başlayınız. Oyuna başladıktan sonra da klavyenizde bulunan yön tuşları ile ilerleyerek aracı park ediniz. Park etme işleminin sonrasında eğer hata yapmamış iseniz bölüm bittiğine dair ekran gelecektir. Next level diyerek oyuna devam edeceksiniz. Bütün bölümler bu şekil ilerliyor. Oyunda sizin tek göreviniz Scirocco modelindeki aracınızı hasar vermeden park noktasına park etmeyi başarmaktır. Park etme noktasına doğru giderken yollarda çarpmamaya çok dikkat ediniz. Park noktasına girerken de aracın yönünün düzgün olmasına dikkat ediniz, ters park işlemleri size vakit kaybettirecektir. Son olarak dikkat etmeniz gereken son husus zamandır. Size verilen zaman da park işlemini tamamlamış olmanız gerektiğini unutmayınız. Eğer vakit dolduğunda hala daha aracı park edememiş iseniz başarısız olmuşsunuz demektir. Her başarısızlık bölüme tekrar baştan başlama zorunluluğu getirmektedir. Eğer saymış olduğumuz hususlara dikkat ederseniz hiçbir problem yaşamadan oyunu bitirirsiniz. İyi eğlenceler dileriz.