Sinirli Keçi

Sinirli Keçi

Sinirli Keçi 7.1/10 (14)

Yaratıkların hızlıca yayılmaya başlamış olduğu dünyada keçiye yardım etme görevi size düşüyor. Sinirli keçinin yaşam alanı uzay canavarları tarafından istila edilmiştir. Keçi bu durum karşısında ne yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini bilmemektedir. Aslında geçmişten gelen bazı yetenekler keçide bulunmaktadır. İlk aşamada bu yeteneklerin farkına varmayan keçi, kısa bir süre sonra farkına vararak uzaylılara zarar vermeye karar verir. Sizin göreviniz keçiye yardımcı olarak tüm uzaylıları ortadan kaldırmaktır. Uzaylı canavarların zaten dış görünüşlerindeki farklılıklarından kolayca tanıyacaksınız. Üzerlerine atlayarak onları etkisiz hale getirebilirsiniz. Uzaylıları temizleyerek ilerlerken bir yandan da çevrede görmüş olduğunuz altınları toplamaya başlayın. Ne kadar çok sayıda altın, o kadar fazla derece de başarı demektir. Oyun bölümler halinde ilerliyor. Siz bölümleri tamamladıktan sonra markete geçerek oradan keçinin daha güçlü olması için çok çeşitli ekipmanlar satın alabilirsiniz. Ekipmanları yalnızca toplamış olduğunuz altınlar yettiği derece de alabileceğinizi unutmayınız. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz. Umarız oyunu bizim kadar sizler de seversiniz.