Tren Şerifi

Tren Şerifi

Tren Şerifi 7.9/10 (14)

Kasaba şerifi olmanın ne kadar eğlenceli olduğunu daha önce yayınladığımız bir çok oyunda fark ettiniz. Bugün yeni bir oyun ile karşınızdayız. Bu oyunda da kasaba şerifi görevini üstleniyorsunuz ama oyun aslında kasabanın içinde gerçekleşmiyor. Sizleri fazla meraklandırmadan hemen oyunun nasıl olduğunu, neler geçtiğini anlatmaya başlayalım. Kasabanın içerisinden geçen tren saldırı alacaktır. Bunun planını yapan düşmanlarda her türlü hazırlığı gerçekleştirmiştir. Hesaba katmadıkları tek bir şey vardır ki, o da kasabanın şerifidir. Siz şerif olarak trenin arkasında yer alacaksınız. Trenin etrafını sarmak için arkadan gelecek olan tüm düşmanları sahip olduğunuz silah ve bombalar ile yok edeceksiniz. Her öldürdüğünüz düşmanın üzerinden belli bir para düşer, bu paraların sahibi de siz olmuş olacaksınız. Oyun bölümler halinde ilerliyor. Bölümleri tamamladıkça yeni bölümlere başlıyorsunuz. Her üst bölümde oyun biraz daha zor bir hal alıyor, düşmanlar daha da güçleniyor. Güçlenen düşmanlara karşı sizin de gücünüzün artması gerekmektedir. Tek başınıza olduğunuz için çok sayıda mücadele etmek sandığınız kadar kolay değildir. Bu aşamadan sonra düşmanların üzerinden düşen paralar işe yaramaya başlıyor. Bu paralar sayesinde sahip olduğunuz güçleri geliştirip daha da güçlenebiliyorsunuz. Oyunda mermi sınırı bulunmuyor ama bunun aksine bomba da sınır bulunuyor. Ne kadar bombanız kaldığını oyun ekranının sol üst kısmından gözlemleyebilirsiniz. Aynı noktada bulunan armor göstergesi de trenin durumu hakkında bilgi veriyor.