Vampirlerin İntikamı

Vampirlerin İntikamı

Vampirlerin İntikamı 6.7/10 (9)

Vampirlerin intikamı oyununda zorlu bir mücadele sizi bekliyor, öncelikle nasıl bir mücadele ile uğraşacağınızı adım adım anlatalım. Vampirlerin başı olan karakter kısa bir süre önce hastalanmıştır. Hastalanması sebebiyle ona karşı düşman olan emrindeki vampirler onu öldürmeye çalışmıştır. Hızlı bir şekilde iyileşen vampir onlara gerekli cezayı vermek istiyor ama tek başına bunu başarması oldukça zor gibi duruyor. Ona hemen oyuna başlayarak siz yardım ediniz. Vampirlerin tümünü bir yandan ortadan kaldırmaya çalışırken, bir yandan da altınları toplayınız. Altınlar sizin için ganimet anlamına gelmektedir.  Bölüm sonlarına geldiğiniz zaman toplamış olduğunuz altınlar sayesinde çeşitli geliştirmeler satın alabilir, diğer düşmanlara karşı daha güçlü tavır sergileyebilirsiniz. Oyunda ilerlemek her ne kadar zor gibi dursada aslında bir süre oynadıktan sonra alışıyorsunuz. Bu zorlu görevde baş vampiri yalnız bırakmayın, ona en iyi şekilde yardım edip tekrar başa gelmesini sağlayınız. Size güveniyoruz, iyi eğlenceler dileriz. Umarız bu oyunu oynarken bizim gibi sizler de beğenerek oynarsınız.