Zıplayan Ninja

Zıplayan Ninja

Zıplayan Ninja 5.0/10 (2)

İlk olarak oyuna nasıl başlayacağınızı anlatalım. Sonra da nasıl oynayacağınızdan, oyunda nasıl bir işleyişin hakim olduğundan teker teker söz edeceğiz. Oyun yüklenince play now seçeneğine tıklayacak, ardından play yazılarını takip ederek oyunu oynamaya başlayacaksınız. Oyun içerisinde sizin yönetiminizde bir Ninja olacaktır. Bu ninjamız bir taşı kırmaya çalışırken bütün gücünü kaybetmiştir. Onun için bu taş çok büyük önem taşıyor. Çünkü eğitim aldığı yerde o taşı kırması ona ödev olarak verilmişti. Uyandığında ise düşman Ninjalarının ödevi çaldığını görüyor. Hemen yola koyularak engelleri aşıp ödevini kurtarmaya çalışacaktır. Siz onu yönettiğinizden dolayı tüm görev bu oyunda size düşüyor. Oyunda aslında çok fazla tuş kullanmıyorsunuz. Tek kullanmanız gereken space tuşudur. Space tuşu sayesinde zıplama işlemini yerine getirebilirsiniz. Bunun dışında hiçbir tuş kullanmayacaksınız. Her engel geldiğinde space tuşuna basıp atlayınız. Tüm engelleri bu şekil atlatmaya bakınız. Eğer tüm engelleri bölüm süresinde aşmayı başarırsanız başarıyla bir üst bölüme geçersiniz. Yol üzerinde giderken çok sayıda altın göreceksiniz, bu altınlar da puan anlamı taşıdığından toplamanız gerekiyor. Her bir altının belli puan karşılıkları vardır. Bölüm sonuna gelip üst bölüme geçeceğiniz sırada topladığınız altın sayısına göre yıldız alırsınız. Tüm bölümler bitene kadar karşılaştığınız, atlamanız gereken engeller daha da yükselecektir. Eğer yol üzerinde bulunan boşluklarda aşağı düşerseniz bölüme baştan başlamak zorunda kalacağınızı unutmayınız.